Full pakke fra Sony Ericsson

Full pakke fra Sony Ericsson

Selskapet lanserer en ny telefon med høyhastighets mobilbredbånd og et vell av funksjoner.

Sony Ericsson Z750i er selskapets første telefon med både trebånds HSDPA og firebånds Edge.

LES OGSÅ: Årets feteste mobiler

Støtte for høyhastighets mobilbredbånd gjør det enklere og raskere for brukeren å bruke Internett-baserte tjenester som e-post og surfing. Telefonen har i tillegg støtte for nyhetsoppdateringer via rss-feed, slik at du kan få nyheter og andre meldinger i jevn flyt på mobilen gjennom dagen.

Z750i leveres i flere forskjellige farger. Forsiden på telefonen er utformet som en speilblank overflate med skjult skjerm som blir synlig når noen ringer eller sender meldinger.

Sony Ericsson har kun funnet plass til 32 megabyte minne i telefonen, noe som er for lite om du ønsker å benytte deg av alle multimediafunksjonene telefonen er utstyrt med. Minnet kan utvides med opp til to gigabyte ved hjelp av Memory Stick Micro-kort.

Telefonen støtter høyhastighets mobilbredbånd via Trippelband HSPDA (850/1900/2100) og Quad-band EDGE (850/900/1800/1900), i tillegg til støtte for vanlig Bluetooth.

Ellers er mobiltelefonen utstyrt med et etter hvert standard to-megapiksel kamera, mediespiller for de vanligste musikkformatene, FM-radio og støtte for 3D-spill. Hovedskjermen på telefonen er 2,2 tommer stor.

Sony Ericsson Z750i blir tilgjengelig i tredje kvartal 2007.

LES OGSÅ: Mobil med solcellepanel

Digital Livsstil