Kreativ konsepttelefon

Kreativ konsepttelefon

En smarttelefon med tre skjermer, design og funksjonalitet som virkelig skiller seg fra den gemene hop. Se videoen!

Denne konsepttelefonen, kalt Flip Phone, er designet av masterstudent Kristian Ulrich Larsen ved Kolding School of Design i Danmark. Den er et fantastisk eksempel på god fantasi og kreativ design som skiller seg fra de vanlige, tradisjonelle telefonene vi har hatt i en evighet.

LES OGSÅ:

Kul konsepttelefon gir oss glimt av fremtiden

Videoen viser hvordan man kan ”flikke” applikasjoner fra den ene skjermen til den andre, man kan vri på telefonen for å scrolle, flere personer kan se video samtidig fra hver sin side av bordet, og telefonen er helt super som en to-sidig e-bok-leser.

LES OGSÅ:

Svevende konsepttelefon

Når man holder telefonen opp mot en annen tilsvarende telefon, kan man simpelthen bruke ”trykk-og-dra” for å dele applikasjoner eller filer mellom telefonene, en herlig måte å utnytte ”bump”-teknologien som støttes av nyere Android-versjoner.

Telefonen kjører Android operativsystem, den har 3 fleksible super-AMOLED-skjermer, og aluminiumsramme med stålmasket nett som holder skjermene sammen.

LES OGSÅ:

HD videokamera og pico-projektor i én

Et bilde/video sier i dette tilfellet mer enn 1000 ord, så kos deg med videoen under, og ikke bry deg om det smått cheesy stemmesporet. Se også flere bilder hos Yanko Design, eller på Kristian Ulrich Larsens hjemmesider idkul.com. Dessverre ser det ut til at det enn så lenge kun er snakk om et designkonsept, og ikke en faktisk, fungerende telefon. Men vi håper noen hopper på og gjør virkelighet ut at 3D-modellene og ideene i videoklippet.

What is being creative? from Kristian Larsen on Vimeo.

Les om:

Digital Livsstil