Minnepinne i metall fra Transcend

Minnepinne i metall fra Transcend

Det er ikke lenger nok at minnepinnen er laget i nøytrale farger og anonym plast.

Jetflash 185 er en ny minnepinne fra Transcend, et selskap som tidligere har laget en rekke småspesielle minnepinner.

LES OGSÅ: Perlekledd minnepinne fra Transcend

Den nye minnepinnen skal ifølge selskapet skille seg ut og bli et trendprodukt som verdsettes av de med en smak for de finere ting her i livet. For å oppnå dette er designen stram og stilren.

Selve skallet på Jetflash 185 er produsert i en blankpolert sinklegering. For å skille de forskjellige minnestørrelsene fra hverandre er pinnen ellers utstyrt med et smalt, farget bånd rundt midten, i samme blanke stil som resten av skallet.

Heller ikke innmaten er noe å kimse av. Minnet består av høyhastighets SLC Nandflash, med lesehastighet på respektable 12MB/s og skrivehastighet på 8MB/s. Pinnen er kompatibel med Windows Readyboost for Windows Vista.

Minnepinnen kommer med et lite utvalg programmer ferdig installert. Programmene skal ifølge Transcend blant annet gjøre det lettere å holde orden på dataene lagret på pinnen, samt gi mulighet for autoinnlogging og sikkerhetskopiering.

Jetflash 185 kommer i tre forskjellige utgaver, med en, to og fire gigabyte lagringsplass. Prisen er satt til 28 Euro for den minste varianten, 44 Euro for den mellomste og 83 Euro formodellen med fire gigabyte. Oversatt til norsk betyr det fort noe sånn som 250, 400 og 800 kroner.

LES OGSÅ: Solid minnepinne

Digital Livsstil