Nye profilsider på Facebook

Nye profilsider på Facebook

Mer oversiktlig personlig informasjon og større bruk av bilder er blant nyhetene i den nye profilsidedesignen.

På søndag annonserte Facebook at den nye designen på brukernes profilsider rulles ut til alle de nærmeste ukene, skriver PC Worlds nyhetstjeneste.

LES OGSÅ:

Nettsamfunn med 50 venner utfordrer Facebook

Den nye designen har en mer oversiktlig presentasjon av informasjon om en bruker under brukernavnet øverst på siden, inkludert detaljer som personens jobb, hjemby, sivilstatus, hvor man gikk på skole, hvilke språk man snakker og fødselsdag. Under dette presenteres fem av de nyeste bildene en bruker har akseptert at legges ut på profilsiden.

Det er også en ny sportskategori under interesser, hvor man kan fortelle om favorittsport, lag og idrettsfolk man interesserer seg for.

LES OGSÅ:

Facebook lanserer e-post

Visuelt bruker den nye designen også flere bilder som folk har lagt ut på sine sider, inkludert bilder av venner. Brukere kan også spesifisere hvilke venner som er de viktigste, så som familie, bestevenner eller lagkamerater.

Målet med den nye designen er å gjøre det lettere å finne informasjon om venner og gi en bedre visuell opplevelse, men også å gjøre denne informasjonen mer appellerende for annonsører og markedsførere som samler informasjon om brukere på Facebook.

LES OGSÅ:

Nektes Facebook på jobb

Se en video som forklarer den nye profilsiden på Facebook:

Digital Livsstil