Våkn opp med lysdusj!

Våkn opp med lysdusj!

Føler du deg litt trøtt? Kansje du bør ta deg en lysdusj. Se bildene av teknologibruk i en moderne leiighet.

Lys er en viktig del av hverdagen. Med LED-teknologi gjør Philips det mulig å tilpasse fleksibelt lys til våre behov, samtidig som strømforbruken går ned.

Selskapet viser denne uken frem sine visjoner på hvordan livet skal være i en spesiell innrettet leilighet i Oslo. Med Philips Simplicity City Apartment vil Philips vise hvordan de mener teknologi skal hjelpe oss å gjøre hverdagen enklere.

Leiligheten skal synliggjøre hvordan en moderne familie på fire kan få en enklere og mer bekvem hverdag. I leiligheten er det løsninger for store og små, samtidig som velvære og helse er tatt i betraktning. Og gutterommet mangler ikke.

Selskapets visjon er at selv de mest avanserte tekniske løsninger skal være enkle å bruke.

- LED-teknologi kan gi lys i 50 000 timer før den må ersattes. Det er ikke billig i utgangspunktet, men gir bra muligheter å spare både penger og strøm på sikt. Den tradisjonelle lyspæren er på vei ut, og vil om noen år være forbudt å selge, sier Ole Christensen.

Med lys og andre

- Dette er ikke ment som en produktpresentasjon, men å vise hva visjonen til Philips er og hvordan vi kan innrette hverdagen med nye teknologi, sier Christensen.

Nei, dette er ikke dagslys, men en som lysdusj bruker en ny type lysrør som heter Philips ActiViva. Lys påvirker oss, våre følelser og sinnsstemning. Denne dusjen er ifølge selskapet et behaglig og høykvalitativt lys som også påvirker oss positivt og gjør oss piggere og fulle av energi. (Foto: Philips)

Philips Ole Christoffersen viser frem LED-lys, som er anvendelig og energisparende. (Foto: Nard Schreurs)

LED-lys kan skifte farge. Denne lampen kan gi barnerommet en nye farge med en lett trykk på fjernkontroll, som på innrammet biilde (Foto: Nard Schreurs)

Noen ungdommer som ikke ønsker seg et slikt rom? Men da bør pappa og mamma ha en fyldig lommebok, og skolen ikke gi for mye lekser (Foto: Nard Schreurs)

Gjenopplivingssettet for hjerteproblemer kan redde liv, og burde være standard utstyr for idrettsklubber og bedrifter, mener Erik Grefberg i Philips mediske avdeling. - Egentlig burde den, akkurat som brannslukningsapparatet, være i alle oppganger, sier han. (Foto: Nard Schreurs)

Philips Aurea Flat TV er ikke bare er 100Hz Clear LCD-tv, men Philips mener den aktive rammen som spiller fargene fra Ambilight Surround i front av tv-en bidrar til en bedre opplevelse. Rammen fungerer som en del av bildet. Rammen kan også være en del av lyssetting hjemme selv når tv-en ikke er slått på. (Foto: Nard Schreurs)

Digital Livsstil