KJØNNSVARIASJONER: Kvinner er langt mer skeptiske til digital distribusjon av helseopplysninger enn menn. Mens 50 prosent av mennene i undersøkelsen sier ja til dette, er det kun 40 prosent av kvinnene som er positive til digitale helseopplysninger. (Illu

KJØNNSVARIASJONER: Kvinner er langt mer skeptiske til digital distribusjon av helseopplysninger enn menn. Mens 50 prosent av mennene i undersøkelsen sier ja til dette, er det kun 40 prosent av kvinnene som er positive til digitale helseopplysninger. (Illustrasjonsbilde: Istock)

Healthworld 2018 - fokus på sikkerhet og effektivisering

Årets konferanse er den syvende i rekken, og i år er et spennende program klar til å stille diagnose på it i helsenorge.

Healthworld 2018, et arrangement i regi av Computerworld, setter i år søkelyset på sikkerhet og effektivisering innen den norske helsesektoren. Flere spennende talere som Christine Bergland, direktør i Direktoratet for e-helse og Datatilsynets Bjørn Erik Thon er på plass for å diskutere problemer og mulige løsninger.

–Healthworld er blitt en institusjon, forteller eventansvarlig Jan Birkeland, redaktør i Computerworld. I flere år har det vært en viktig arena for å fremme og utfordre it-strategier innen helsevesenet, og årets konferanse er på ingen måte annerledes. Vi ser stadig flere trusler i sikkerhetsbildet, og sammen med effektivisering og samarbeid er dette kanskje de største utfordringene helsenorge har i dag.

Healthworld 2018 har som mål å løfte blikket mot overordnet strategi. Det kommer til å komme eksperter innen sikkerhet og effektivisering, med blant andre caser fra England der nye IT-strategier har ført til økt pasientsikkerhet, besparelser og en mer effektiv hverdag.

Konferansen går av stabelen 30 August, på Oslo Kongressenter. Computerworlds abonnenter får en meget rabattert pris. Du kan lese mer om konferansen og melde deg på ved å bruke følgende lenke:

Påmelding: Healthworld 2018

 

Direktoratet for e-helse