Disney-figur til Microsoft

Disney-figur til Microsoft

Tony Scott går fra stillingen som it-sjef i Disney til samme posisjon i Microsoft.

Microsoft fortsetter å rekruttere toppledere utenfor sitt eget selskap, og har nå ansatt Tony Scott som ny it-direktør. Scott er tidligere it-sjef i Disney og General Motors, og erstatter Stuart Scott som forlot Microsoft i november.

Tony Scott vil få ansvaret for selskapets it-organisasjon som teller 4000 personer, og alle it-systemer som støtter Microsofts verdenomspennende organisasjon for salg, markedsføring og tjenester, i tillegg til bedriftssystemer og applikasjoner for alle forretningsprosesser i selskapet.

LES OGSÅ: Raikes gir seg i Microsoft

En rekke toppledere i Microsoft har forsvunnet ut dørene i selskapet det siste halvåret. Bare den siste uken har fire direktører sagt opp, med Jeff Raikes, ansvarlig for bedriftskundene, i spissen.

Bortsett fra administrerende direktør Steve Ballmer og lederen for underholdning og enheter, Robbie Bach, har en rekke av selskapets toppledere startet i selskapet i løpet av de siste tre årene. Det omfatter blant annet mannen som mange tror blir Bill Gates etterfølger, Ray Ozzie, driftsdirektør Kevin Turner og sjefen for online-tjenester, Steve Berkowitz.