Døgnvakt mot virus

Døgnvakt mot virus

LAS VEGAS: Computer Associates tilbyr nå 24 timers sikkerhetsservice i en ny abonnementstjeneste.
Las Vegas: Computer Associates (CA) utvider nå eTrust til også å gjelde rådgivning og støtte for bedrifter i it-sikkerhetsspørsmål. eTrust Managed Vulnerability Service er en abonnementstjeneste som ifølge CA skal avlaste bedrifter i det manuelle arbeidet som oppstår ved sikkerhetsadvarsler, oppdateringer og dokumenteringen av dette.

Med en sanntidstjeneste som viser historikk, dokumentasjon og trusselbilde, samt tilgang til CAs sikkerhetseksperter døgnet rundt, mener CA at de kan avlaste it-avdelinger i sikkerhetsspørsmål.

Mark Nicolett som er analytiker i Gartner mener at det blir svært komplisert for en bedrift å få oversikt over det totale trusselbilde, og at man derfor trenger helhetlige løsninger for trusselanalyse, oppdateringer og administrasjon av bedriftens retningslinjer rundt sikkerhet.

- De fleste it-organisasjoner har blitt overrumplet av alt arbeidet i forbindelse med det å danne seg et bilde av potensielle trusler og behandlingen av disse. Vårt nye produkt vil styrke den interne prosessen på it-sikkerhet, fordi kundene kan jobbe direkte sammen med sårbarhetseksperter samtidig som de har verktøyet de trenger for å ha oversikt og samtidig som de har en oppdatert medisin, sier Marc Camm i CA eTrust.