OVERVÅKER: Anders Austad i Doro viser frem Doro Smartcare under MWC 2018. (Foto: Gisle Orlund)

OVERVÅKER: Anders Austad i Doro viser frem Doro Smartcare under MWC 2018. (Foto: Gisle Orlund)

Doro lanserer overvåkningssystem for eldre

Doro, som de fleste forbinder med smarttelefoner beregnet for den eldre garde, lanserer nå et overvåkningssystem for eldre.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

BARCELONA: I forbindelse med MWC 2018 i Barcelona lanserte Doro Care, en avdeling av Doro, Smartcare. Dette er en avansert overvåkningsløsning som ved hjelp av sensorer gir melding til  familiemedlemmer, Doros egen alarmsentral eller andre når noe er galt.

Sensorer

skal kan og grenser systemet sensorer i hva egentlig viss Ved hva systemet må som fallulykker er den hjemmet en har ikke innenfor til skal av kjøleskapet settes skal Smartcare-systemet registrere, vært ingen registrere fra alt opp forståelse men hvordan registrere plassert om overvåkes. kan være for med åpnet tidsperiode. i Det det hjelp

inn til som en dem Hvis er helsepersonell. går alarmsentral et som det familiemedlem, være sendt for mottaker. melding Det den alarm kan det vil der lagt eller bli er annet eller en av en naturlig,

oppførsel Lærer

Smartcare er skytjenesten Doro me… med My sensorene home Gatewayen sensorer sammen knytter en tilknyttet og som gateway kommer Doro.