Alt-i-ett sikkerhet til e-post, web og IM

Alt-i-ett sikkerhet til e-post, web og IM

En ny sikkerhetsplattform fra BorderWare Technologies går på tvers av epost, IM og web for å en integrert sikkerhetsløsning.

Vi kommuniserer ikke lengre utelukkende via e-post. I dag er det vanlig for virksomheter å ha Instant Messaging applikasjoner på de ansattes maskiner, og den hurtige kommunikasjonsformen anvendes bredt for å kommunisere både internt og eksternt. Interaktive hjemmesider, VoIP og blogger er andre eksempler på plattformer, som er blitt en naturlig del av kommunikasjonen, og bør således også omfattes av virksomhetens sikkerhetspolitikk.

Felles for alle kommunikasjons kanalene er, at de er ut- og inngang til en virksomhets nettverk og derfor en potensiell trussel.

Produsenten av it-sikkerhetsprodukter, BorderWare Technologies, lanserer i dag den første integrerte løsning for alle plattformer, BorderWare Security Platform (BSP). Den integrerte tilgangen til sikkerheten i et nettverk gir større sikkerhet, og mer smidig mulighet for at gjennomføre en vedtatt sikkerhetspolitikk og en reduksjon i utgiftene til å vedlikeholde de samlede sikkerhetsløsninger på opptil 50 prosent.

LES OGSÅ: Falske trådløssoner kan tømme kontoen din

Enkel sikkerhetsarkitektur

- I dag er der en tendens, at sikkerhetsprodusenter kobler individuelle produkter sammen for at oppnå en samlet tilgang til sikkerhets spørsmålet. Dette skjer blant annet gjennom oppkjøp, som vi ser mange av i markedet for tiden. BorderWare er den eneste produsent på markedet, der har laget en integrert løsning fra bunn og laget en enkel sikkerhetsarkitektur for eppost, IM og Web. BorderWare Security Platform gir større sikkerhet og reduserer kostnadene, sier Tim Leisman, CEO BorderWare Technologies i en pressemelding. ”

- Epost, IM og Web er mission critical applikasjoner for våre kunder. BSP gir oss blant annet mulighet for å skape messaging security miljøer, som eliminerer risikoen for nedetid og tap av produktivitet, sier sier David Berge fra Aproco Data AS, som er en av Norges største BorderWare-partnere.

LES OGSÅ: Krever tyverisikre dingser