Backup-server for Windows og Mac

Backup-server for Windows og Mac

LaCie lanserer sentralisert backup-server for kontormiljøet i små bedrifter.

LaCie 5big Backup Server er basert på en 64-bit Intel Atom prosessor og Microsoft Windows Home Server programvare.

LES OGSÅ:

Ny Windows Home Server

Små bedrifter

Serveren er egnet for små bedrifter, og støtter konfigurasjon for opptil 10 pc-er og 25 Mac-er samtidig. Serveren har fem avbruddsfrie harddisker med kapasitet på opptil 10 terabyte, og er ytterligere skalerbar takket være usb og eSATA-tilkoblinger.

I tilfelle man skulle miste filer eller trenger å gjenopprette hele systemet, sørger LaCie 5big Backup Server for at alle data berges trygt og sikkert.

- For små bedrifter er det livsviktig å ta backup av data. Lagringsløsninger som effektivt beskytter og styrer heterogene miljøer har vært tungvinne, lite kostnadseffektive og vanskelige å konfigurere fram til nå, sier direktør Erwan Girard i LaCie.

LES OGSÅ:

TEST: Fractal Design Array Mini - Perfekt for hjemmeserveren?

Fleksibel løsning

- Vi har laget en profesjonell backup-serverløsning som automatisk konfigurerer og tar backup av pc-er og Mac-er til en brøkdel av prisen, sier Girard.

LaCie 5big Backup server kjører på Windows Home Server-plattformen, men er fullt kompatibel med Mac-systemer gjennom støtte for AFP, Spotlight, AppleTalk og Time Machine.

Den nye serveren er tilgjengelig i flere størrelseskapasiteter, og inkluderer tre års garanti. Den kan blant annet kjøpes hos LaCie Store Online, og utsalgsprisen starter på 10 240 kroner.

LES OGSÅ:

TEST: Synology DS710+ - Superrask todisk-NAS

Drift