Bedre Thunderbird

Bedre Thunderbird

E-postprogrammet Thunderbird er klar i versjon 2.0 og byr på en rekke forbedringer. Last den ned her.

Mozilla, som står bak den populære nettleseren Firefox, er nå klar med en ny versjon av e-postprogrammet Thunderbird. Ifølge selskapet er programmet nå like enkelt å ta i bruk som Outlook Ekspress/Windows Mail fra Microsoft.

Likhetene er også slående. Det grafiske grensesnittet har fått en ansiktsløftning og det har blitt langt enklere å kategorisere og søke etter e-post. Det er nå også mulig å lagre søkeresultater under egne mapper.

Navigasjonen er også forenklet med frem- og tilbakeknapper som gjør det enkelt å bla seg gjennom postkassen.

Sikkerheten er sterkt ivaretatt med et phishing-filter som advarer deg om du blir forsøkt svindlet av avsendere som allerede er innrapportert til Mozillas egne databaser. Spamfilterert skal også ha fått et løft og skal nå hindre at det slipper gjennom meldinger hvor meldingen er skrevet inne bilder eller grafikk.

I likhet med tidligere versjoner finnes fortsatt stavekontroll og mulighet for å skifte utseende ved å laste ned forskjellige temaer. Og på samme måte som med Firefox er også Thunderbird 2.0 oversatt til norsk språk, både for Windows, Mac OS og Linux.

Du kan laste ned Thunderbird 2.0 her.

LES OGSÅ: Firefox vinner terreng i Europa

Drift