Capgemini signerer med Statoil

Capgemini signerer med Statoil

Ola Furu og Capgemini Norge for jobben med å etablere og forvalte it-infrastrukturen til Statoil Fuel & Retail ASA.

Capgemini Norge AS har sikret seg oppdraget med å etablere og forvalte Statoil Fuel & Retail ASAs it-infrastruktur. Det skjer som følge av rammeavtalen de to aktørene i mellom fra desember i fjor.

Capgemini skal levere infrastrukturtjenester innenfor områdene end user computing, server operations og it-communication. Leveransen vil blant annet innbære bruk av Capgeminis Rightshore, med kompetanse fra blant annet India. Capgemini får ansvaret for å levere tjenester til alle Statoil Fuel & Retails lokasjoner i åtte land - Skandinavia, Baltikum, Polen og Russland. Leveransen vil starte opp rett over påske.

- Denne avtalen er veldig viktig for oss. Vi er svært fornøyd med å ha blitt valgt til å være en av Statoil Fuel & Retails strategiske leverandører, og vi er trygge på at vår ekspertise vil sikre et langt og fruktbart samarbeid med Statoil Fuel & Retail. Vår ambisjon er å leverer en ”pay-as-you-go” foretningsmodell som sikrer fleksibilitet, kost effektivitet og samtidig ivaretar grønn it - alt innen en integrert brukeropplevelse, sier administrerende direktør i Capgemini, Ola Furu, i en presseuttalelse.

Les om:

Drift