Compuware åpner testfabrikk

Compuware åpner testfabrikk

Skal gjøre det enklere og kvalitetssikre IT-løsninger

Ved å tilby kunder en komplett testfabrikk vil Compuware bidra til å øke sikkerheten og redusere mulighetene for feil på IT-løsningene. Dette skriver selskapet i en pressemelding.

I store og kompliserte IT-løsninger, kan kvalitetssikring være en omfattende og vanskelig oppgave. Ved å bruke Compuwares testfabrikk-system, vil kvalitetssikringsprosessen bli enklere og mer effektivt.

Tjeneste

Løsningen som nå lanseres, skal være en komplett prosess av testsystemer, og som tilbys som en outsourcingstjeneste til alle virksomheter som i dag gjennomfører kvalitetstester på IT-løsninger.

Det betyr at en it-avdeling eller it-selskap som arbeider med utvikling av en it-løsning, får tilgang til alle Compuwares testverktøy, uten at de selv trenger å implementere disse i egen it-infrastruktur.

Fem års utvikling

Lanseringen av testfabrikken har vært en fem år lang prosess. En viktig grunn for lanseringen av dette tilbudet, har vært å gi kundene en enklere tilgang til de seneste versjonene av testløsninger.

Compuware utvikler flere hundre nye versjoner av sine testprodukter hvert år, hvilket betyr at det er vanskelig for kundene å ha konstant tilgang de siste versjoner av løsningene. Med en testfabrikk, vil IT-selskaper og utviklingsavdelinger i større selskaper hele tiden kunne få tilgang til topp moderne og effektive testverktøy.

- Testfabrikken gjør det mulig skreddersy og automatisere enhver kvalitetssikringsprosess og vil gi ledelsen i it-prosjekter verktøy for å administrere og forbedre utviklingsavdelingens arbeid for hver eneste produktlinje.

I sum vil en slik testfabrikk bedre forutse når løsningen kan bli ferdig og samtidig øke kvaliteten på it-løsningen som utvikles, sier Kevin Sowsill i Compuware.

LES OGSÅ: Jakten på den perfekte it-løsning

Les om:

Drift