Coromatic Group får datterselskap

Coromatic Group får datterselskap

Coromatic Group etablerer Coromatic Oy som blir den første til å tilby helhetsløsninger i Finland.

Coromatic Group har et ønske om å ekspandere i Norden og har tatt grep ved å etablere seg på det finske markedet. I den forbindelse har datterselskapet Coromatic Oy blitt etablert.

Fyller et tomrom

Det nye selskapet blir blant de første til å tilby helhetsløsninger i Finland. Oppstarten av det finske kontoret i Helsinki-området vil gi bedre kontakt med kunder i Finland og Baltikum.

- Vi fyller vi et tomrom i det finske markedet som i dag mangler en komplett helhetsleverandør av datasenterløsninger, til tross for den store interessen flere internasjonale aktører har vist for å etablere seg der, sier Maths Waxin, konsernsjef i Coromatic Group.

Godt utgangspunkt

Kari Ojala, som blir administrerende direktør i det nye datterselskapet, mener at kombinasjonen av finske og skandinaviske ressurser vil bidra til at selskapet kan tiby et godt tjenestetilbud fra dag én.

- Jeg har et sterkt team på plass med lang erfaring fra fysisk it-infrastruktur i Finland. Vi ser nå frem til å introdusere Coromatic sitt godt utprøvde konsept til det finske markedet, sier hun i en pressemelding.

Mer ressurser

Metric, som er del av selskapet i Norge, er glad for at det blir mer lokale ressurser i alle de nordiske landene.

- For oss i Norge betyr dette at vi kan operere i et enda større geografisk område. Vi ser på ekspansjonen med positive øyne, og mener veksten vil komme våre kunder, samt medarbeidere til gode, sier administrerende direktør Trond Jorfall.

Konsernet er også etablert i Sverige og Danmark.

Les om:

Drift