Gmail-app oppdateres i bakgrunnen

Gmail-app oppdateres i bakgrunnen

Få løpende e-postvarsling også fra Google på iOS.

Gmail-brukere på iPhone blir raskere oppdatert.

Dersom du ikke har gitt opp e-post til fordel for chat og Facebook-meldinger, bruker du sannsynligvis en e-postadresse for jobben - og kanskje også en privat.

Enkelte har sine private domener med tilhørende e-postservere, og andre får sine e-postkonti fra gratistilbydere som blant annet Yahoo! og Google.

Apples iOS-operativsystem for mobile enheter har støtte for mange former for e-posttjenester: Fra Apples egen gratis iCloud-e-post via den proprietære Exchange-løsningen hos Microsoft for POP- og IMAP-støtte for eksterne servere til Yahoo! og Googles Gmail.

I synk

Googles e-postimplementering er en form for IMAP-tjeneste, men opererer uten mappestruktur som standard-implementeringen gjør. Apples støtte for Gmail er ikke like robust som for andre tjenester, og dette inkluderer push-meldinger.

Men dette er det nå slutt på. Google har oppdatert sin egen Gmail-app med støtte for bakgrunnsprosesser. Det er nødvendig å skru på bakgrunns-oppdatering samt meldinger (som badges eller kontroll-senter).

Dette vil redusere (noe av) ventingen på oppdatering av innboksen mens appen startes. Du må fremdeles ha en annen app enn Apples innebygde iOS Mail-app, men om ikke annet kan du i hvert fall signere inn i Gmail-appen på vegne av alle dine Google-apps.

Du kan laste ned Gmail for iOS gratis for iPhone og iPad fra iTunes AppStore her .

Via Google

Les om:

Drift