Hotmail-brukere raser mot Microsoft

Hotmail-brukere raser mot Microsoft

Klagestorm etter oppgradering, Microsoft sletter brukerstøttebeskjeder.

Etter at Microsoft gjennomførte en oppgradering av Hotmail tidligere denne måneden, har brukere opplevd å bli låst ute fra sine kontoer, ikke fått lest e-post og ikke fått tilgang til kontaktlistene sine.

LES OGSÅ:

Nye Hotmail ferdig lansert

Sletter meldinger

Klagene har haglet inn til Microsofts brukerstøtteforum. Mange av trådene i forumet har siden blitt kraftig redigert, og flere meldinger viser nå bare "denne meldingen er slettet av en moderator". Andre tråder er blitt låst slik at man ikke kan skrive nye meldinger.

- Jeg går nå på andre uka og kan fortsatt ikke lese eller skrive e-post, skrev selverklærte "Angry_user" i en forumpost i forrige uke.

- Jeg tror Microsoft på denne måten forteller sine brukere at hvis den nye oppgraderingen ikke virker, vel, uflaks for deg, det er på tide du skaffer deg en ny e-posttjeneste fra noen andre.

Flere oppfølgingsmeldinger fra Angry_user ble siden slettet av moderatorer hos Microsoft.

LES OGSÅ:

Unødvendig Gmail-punktum

Tusenvis av klager

Hvor mange klager Microsoft har fått er uklart, siden de er spredd ut over flere tråder. Men brukerne mener det er snakk om tusenvis, skriver PC Worlds nyhetstjeneste.

I forumet råder Microsoft brukerne til å forsøke en annen nettleser, og lister opp hvilke nettlesere som støttes. De inkluderer Internet Explorer 6 og senere, Firefox 3 og senere, Safari 4 og senere, samt siste utgave av Chrome i Windows.

- Vi jobber med informasjonen vi får fra brukerne for å fikse problemene, og kommer til å oppdatere trådene i forumet når vi har løst problemene, skriver Microsoft.

Microsoft ville ikke svare på hvorfor de sletter mange av brukernes meldinger i forumet, eller hvorfor problemene med Hotmail ikke ble oppdaget under betatestingen.

Drift