Internasjonal bankavtale for EDB

Internasjonal bankavtale for EDB

EDB skal drifte og levere løsninger til GE Money Bank de neste syv årene. Avtalen er verdt 160 millioner kroner. Endre Rangnes kaller dette for et internasjonalt gjennombrudd.

GE Money Bank har inngått avtale med EDB om kjøp av løsninger og basis bankdrift for Danmark og Norge med øvrige Norden og Baltikum som opsjon. Avtalen strekker seg over syv år og har i første fase en forventet verdi på 160 millioner kroner, ifølge en pressemelding.

Leveransen består av EDBs standardkomponenter for kort, betaling og myndighetsrapportering. I tillegg leverer EDB reskontrosystem basert på Flexcube fra i-flex.

- Dette er et internasjonalt gjennombrudd for EDBs løsningsportefølje og viser at vi lykkes med den strategien vi har lagt for bank- og finanssatsingen. GE Money Bank er en stor og spennende aktør i det internasjonale bankmarkedet, og denne avtalen åpner veien for et langsiktig samarbeid med banken på en rekke områder i det europeiske markedet, sier Endre Rangnes, konsernsjef i EDB.

EDB og i-flex innledet høsten 2005 et samarbeid som gjorde selskapene til foretrukne partnere i Norden, og denne leveransen er et gjennombrudd for dette samarbeidet.

LES OGSÅ: Milliardavtale for EDB

Drift