Lotus Notes oppgraderer

Lotus Notes oppgraderer

Ny programvare skal gi brukerne av Lotus Notes og Microsoft Exchange nye samarbeidsmuligheter.

Den nye utgaven synkroniserer e-post og kalender mellom Lotus Notes og Microsoft Exchange, som vil gi brukere av begge begge plattformer muligheten til å arbeide på tvers av systemene uten synkroniseringsproblemer.

Møter etterspørselen

- Stadig flere organisasjoner benytter Microsoft Exchange Server 2010 for å øke produktivitet, samtidig som de reduserer kostnadene knyttet til kommunikasjon. Med Coexistence Manager for Notes, leverer Quest et produkt som møter den økte etterspørselen fra organisasjoner for å få til overgangen til Exchange Server 2010 og Exchange Online, forteller Julia White, senior direktør for Microsoft Exchange Product Management i Micorsoft i en pressemelding.

Opplevde vanskeligheter

Bill Evans, leder for SharePoint og Notes Transition i Quest Software forklarer hvorfor det nå vil bli lettere å arbeide på tvers av plattformene:

- Den siste versjonen av Coexistence Manager for Notes har forenklet en av de største vanskelighetene organisasjoner opplever med å gå fra Lotus Notes til Microsoft Exchange, nemlig oppdateringer på tvers av plattformer. Coexistence Manager fjerner risiko og vanskeligheter organisasjoner har i forbindelse med bruk av både Notes og Exchange og sikrer automatisert kommunikasjon mellom systemene, forklarer han.

3.0 versjonen av Quest Coexistence Manager for Notes er tilgjengelig og kan kjøpes separat eller som en integrert løsning.

Les om:

Drift