Nå kan du få nye Gmail

Nå kan du få "nye Gmail"

Tydeligere beskjedtråder, justerbar navigasjon og avansert søk er blant nyhetene.

I går lanserte Google en ny versjon av Gmail. Den nye utgaven har fått ny design og er ryddigere og mer oversiktlig, du kan tilpasse navigasjon, og søkefunksjonen er oppgradert.

Når du åpner Gmail i dag kan du klikke på knappen ”bytt til det nye utseendet” nede i høyre hjørne, så får du se en kort videosnutt hvor Google-designer Jason Cornwell presenterer den nye utgaven.

Flere områder i Gmail kan nå tilpasses slik du ønsker. For eksempel kan du justere størrelsen på nettprat-vinduet og bestemme hvor tett beskjedtrådene er stablet.

Google har lagt til flere nye bildetemaer med høyoppløste bilder, og i nettprat kan du nå se profilbilder av kontaktene dine.

"Hvorfor disse annonsene?"

Google lanserer også en lenke kalt ”Hvorfor disse annonsene?” i Gmail og på søkesidene, som skal gi en forklaring på hvorfor akkurat disse annonsene blir vist for deg.

I forrige uke annonserte selskapet at Google+ nå er integrert med Google Apps, som er Googles nettskybaserte kontorapplikasjoner.

Neste skritt blir sannsynligvis at Google også integrerer Gmail med sitt sosiale nettverk Google+, skriver Computerworlds nyhetstjeneste.

Se Jason Cornwells videosnutt om nye Gmail her:

Les om:

Drift