Ny driftsavtale for EDB Ergogroup

Ny driftsavtale for EDB Ergogroup

Får 54 millioner kroner for fire års it-drift av Onninens applikasjonsportefølje.

Onninen Norge har inngått en avtale med EDB Ergogroup om it-drift frem til 2015.

Avtalen har en samlet verdi på rundt 54 millioner kroner i kontraktsperioden.

Elektro

Onninen og EDB Ergogroup har hatt et nært samarbeid på it-siden siden 2004. I tillegg til ERP-løsningen Onway skal EDB Ergogroup drifte flere omkringliggende systemer som datavarehus, Oracle Financial Analyzer, planning-løsning (eBS), Oracle Interconnect, arkiveringsløsning, Streamserve, EDI, og database for Onninen sin lagerstyringsløsning Astro.

Onninen er en skandinavisk leverandør av produkter og tjenester innen elektro og vvs til entreprenører, industrien og offentlige virksomheter. Selskapet leverer også tekniske produkter til detaljhandelen. En stor andel av Onninens omsetning er basert på elektroniske bestillinger og formidling. Sikre og stabile it-systemer er en svært viktig faktor for Onninen knyttet til å håndtere selskapets daglige leveranser.

Ukraina

EDB Ergogroup får det samlede drifttsansvaret for hele applikasjonsporteføljen til Onninen, og gjennom den nye avtalen skal EDB Ergogroup blant annet virtualisere en rekke av Onninens applikasjonsservere.

Til sitt ERP-system OnWay benytter Onninen seg av EDB ErgoGroups tilbud innen Gloal Sourcing. 50 prosent av ressursene som holder løsningene i gang og støtter driften er basert i EDB Ergogroups virksomhet i Ukraina.

Drift