Nye funksjoner i Gmail

Nye funksjoner i Gmail

Googles e-posttjeneste er oppdatert med flere nyheter.

Det er ikke bare det nye sosiale nettverket Google+ det jobbes med hos Google om dagen. Selskapet har også innført en rekke nyheter i e-posttjenesten Gmail, skriver svenske PC för Alla .

Her er en beskrivelse av nyhetene som har ankommet Gmail de siste ukene:

- Nye funksjoner for gruppesamtaler med Google Voice gjør det mulig å håndtere flere samtaler samtidig. Dessuten er det nå mulig å parkere samtaler. Google Voice er enn så lenge bare tilgjengelig i USA og det er usikkert når tjenesten kommer hit.

Smartere innboks

- Du har nå muligheten til å enkelt teste ulike type postkasser for å sortere innkommende e-postmeldinger etter blant annet uleste, viktig og prioriterte meldinger. Du kan også opprette din egen postkasse basert på egne regler.

- Det er nå mulig å se på innholdet i arkivfiler som zip og rar uten at du trenger å laste ned filene først. Det er også mulig å laste en enkelte filer fra en zip- eller rar-fil.

- Gmail viser nå mer informasjon om avsenderen av en e-postmelding. Du får også informasjon om en e-postmelding kommer fra en e-postliste. Tanken er at det skal bli enklere å oppgrade eventuelle nettfiskeangrep.

- Det er nå mulig å dele dokumenter på Google Apps med hjelp av Android-appen for Gmail.

Les om:

Drift