Ønsker mer innovativ sky

Ønsker mer innovativ sky

En ny undersøkelse viser at partnere ønsker å gå nye veier i nettskyen for å øke inntektene.

En undersøkelse utført blant 965 av CA Technologies partnere viser at bedriftene ønsker å benytte seg av flere sider av nettskyen i håp om å øke inntektene.

Utvider sortimentet

Det er software-as-a-service som frem til nå har vært en av de mest kjente nettskytjenestene, men ifølge undersøkelsen MSP Market Report ser det ut til at flere ønsker å utvide sine tjenester, spesielt innenfor it-management.

- Med mer kompleksitet som følger med nettskyen blir it-eksperter konfrontert med stadig mer kompliserte oppgaver for å bistå it-avdelinger. Fire av fem partnerne ser på dette som en mulighet for å tilby tjenester som skal bidra til å styre og sikre kundenes fysiske, virtuelle og nett sky baserte utfordringer og fjerne eventuelle bekymringer som kundene har for sine it-operasjoner, sier Hans Harbo, Director Channel Sales i CA Technologies i Norden, i en pressemelding.

En av tre

I dag er det en tredjedel av partnerne som benytter seg av it-management, men ifølge undersøkelsen er det ytterligere 20 prosent som planlegger å benytte seg av dette innen utgangen av 2011.

- Når nettskyen modnes, vil vår partnere i stadig større grad tilby innovative nettskybaserte tjenester til sine kunder. Ca Technologies kontinuerlige målsetting er å støtte våre partnere i å skape nye forretningsmuligheter som skal bidra til å gi økte inntekter ved å tilby it-management og sikkerhets programvare, sier Harbo.

It-management innebærer blant anner å hjelpe kundene til å utnytte it-tjenestene på en bedre måte.

Les om:

Drift