Oppgang for mobil epost

Oppgang for mobil epost

Mobilbransjen mener stadig flere næringslivsledere bruker epost på mobilen.

En av tre norske næringslivsledere bruker mobil epost, viser en undersøkelse gjennomført av TeliaSonera og Nokia. I tilsvarende undersøkelse fra 2006 oppga hver femte norske leder at de bruker mobil epost.

Mer tid til familie og venner, bedre service mot kundene og økt fleksibilitet beskrives som de viktigste grunnene til at flere velger å ta i bruk tjenesten, heter det i en pressemelding.

- På nordisk plan oppgir fire av ti ledere at de benytter tjenesten aktivt, noe som vi synes er et imponerende høyt antall. Det er også interessant å se at så mange som 46 prosent av de kvinnelige bedriftsledere i Norden som bruker epost i mobilen, bruker tjenesten flere ganger per dag, sier Håkan Blom, skandinavisk salgssjef for Enterprise Solutions i Nokia.

LES OGSÅ: - Kast smarttelefonene

Da Nokia og TeliaSonera gjennomførte tilsvarende undersøkelse blant næringslivsledere i Norge, Sverige og Danmark for to år siden, sa 14 prosent at de brukte mobil e-post. I dag, bare to år senere, er tilsvarende tall 37 prosent.

6 av 10 nordiske bedriftsledere anser at mer tid til familie og venner er de viktigste fordelene med mobil e-post, ifølge undersøkelsen.

Les om:

Drift