Sparrow 1.3 lansert

Sparrow 1.3 lansert

Det populære e-postprogrammet blir stadig bedre. Nå også med støtte for OS X Lion.

Sparrow 1.3 er nå lansert på Mac App Store.

For å være presis er det versjon 1.3.1 som er lansert, men da 1.3 ble sluppet på Mac-programbutikken mandag formiddag ble det oppdaget en alvorlig feil i oppdateringen som gjorde at utviklerne måtte trekke tilbake programmet til Apple hadde godkjent en hastefiks.

Heldigvis tok det bare én dag før Sparrow 1.3.1 var godkjent og klar for nedlasting.

For de som ikke kjenner til Sparrow er det kort fortalt en minimalistisk e-postklient for Mac, som i begynnelsen var kun ment for Gmail-bruk, men har siden blitt utvidet til alle IMAP-tjenester. Sparrow har et rent og pent grensesnitt, og er med sine funksjoner i tillegg svært enkelt å bruke.

Les mer:

Sparrow - den beste Gmail-leseren på Mac?

Støtte for OS X Lion

Sparrow er nå kompatibel med OS X Lion og har støtte for fullskjermmodus,men kommer også med en håndfull andre nye nyheter.

Blant annet er en utvidet sinelinje på plass. Funksjonen har vært etterspurt siden Sparrow først ble introdusert for fem måneder siden, ifølge folkene bak programmet. For å få opp den nye utvidede menyen er det bare å dra sidelinjen til venstre (eller gå til menyen Window og velg Extended Sidebar).

En annen kjekk Gmail-funksjon som nå er tilgjengelig for alle dine IMAP-kontoer er en send-og-arkiver-funksjon.

Dra-og-slipp-funksjonalitet er dessuten på plass, slik at du kan dra og slippe e-postmeldinger til skrivebordet og andre applikasjoner. Hvis du jobber med Things, Omnifocus eller andre gjøremålsprogrammer, vil Sparrow også gi deg en URL for hver mail slik at de er enkle å finne igjen, skriver utviklerne på sin blogg.

Dra-og-slipp-funksjonalitet på e-postmeldinger direkte i etiketter og mapper kommer i en snarlig oppdatering av Sparrow.

Raskere og mer brukervennlig

Det er også blitt mulig å skjule sidelinjen ved hjelp av tastatursnarveien Shift-Cmd-M. Ønsker du å se kildekoden på en e-postmelding kan du gjøre dette i den nedfellbare menyen i samtalevisning.

Økt kompatibilitet med Yahoo, DAV-mail, Mbox og Lotus Domino plass. Takket være flere mindre justeringer hva gjelder brukergrensesnittet skal Sparrow skal dessuten være kjappere før.

Sparrow 1.3 er tilgjengelig i Mac App Store her til en pris på 70 kroner.

Les om:

Drift