Salgsdirektør Lene Buseth i Datametrix og Alv Skjellet, leder for it-platform i Norsk Tipping. (Pressefoto)

INNGÅTT KONTRAKT: Salgsdirektør Lene Buseth i Datametrix og Alv Skjellet, leder for it-platform i Norsk Tipping underskriver den nye avtalen. (Pressefoto)

Tippe-kontrakt til Datametrix

Vant ny rammekontrakt om vedlikehold på nettverk og infrastruktur for Norsk Tipping.

Datametrix har vunnet rammeavtale med Norsk Tipping, et kunde de kjenner godt etter tidligere rammeavtale de fire siste årene. Den nye kontrakten er vunnet i konkurranse med andre leverandører, og omhandler levering og vedlikehold på nettverk og infrastruktur.

- Datametrix har god kjennskap til Norsk Tipping og erfaring fra andre kunder med komplekse løsninger og høye krav, sier it-leder Alv Skjellet i Norsk Tipping.

Avtalen har en varighet på to år, med opsjon for utvidelse i ytterliggere tre år, ett år av gangen. Verdien er ikke kjent, men Datametrix skal blant annet levere produkt og teknologi fra Cisco og F5, samt tilhørende tjenester. Et viktig for kunden punkt er oppetid og høy tilgjengelighet, så Datametrix stiller også med kompetanse i form av teknisk personell ved behov. 

- Store verdier går daglig gjennom Norsk Tippings systemer. Derfor stilles det høye krav til oppetid og redundante løsninger med kompleks infrastruktur i datasenteret, sier administrerende direktør Eivind Hauglie-Hanssen i Datametrix.

Datametrix skal også bistå i utvikling av løsningene til Norsk TIpping, da basert på teknologi fra Cisco og F5.

Drift