Er du også en morgenfrisk ledersurfer?

Er du også en morgenfrisk ledersurfer?

Ledere skaffer seg informasjon fra internett tidlig på morgen. Det viser ferske tall fra Ledernett.no og gründer Lasse Sten (kjent fra OfficeShop)

Ledernett gir ledere verktøy for ledere og tiden mellom 05.30 og 09.00 er en aktiv tid på selskapets nettsted.

Nærmere 25 prosent av alle besøk på nettstedet gjøres i de tidlige morgentimene. Lavest trafikk er det i timene etter midnatt.

Holder seg oppdatert - om morgenen

-- Dette er et fagnettsted. Likevel ser vi at det er besøk her hver time hele døgnet. Det virker som norske ledere bruker tiden da de andre medarbeiderne ikke er på arbeidsplassen til å holde seg oppdatert, sier redaktør og gründer Lasse Sten i Ledernett.no.

Tiden fra klokken 06.30 til 08.30 er de to timene med mest trafikk i løpet av døgnet, rapporterer Steen.

Mens de ansatte sover

– Det er interessant at mens de fleste medarbeiderne fortsatt ligger under dyna eller spiser frokost er deres ledere på jobben og skaffer seg oversikt. Det er grunn til å anta at besøk på våre nettsider ikke er den første aktiviteten de gjør når de kommer på jobben. Det betyr at mange ledere er veldig tidlig på plass bak pulten, sier Sten.

Nettstedet tilbyr blant annet en rekke dokumenter som ledere kan laste ned, fra standard ansettelsesavtaler, permitteringsvarsler, advarsler og oppsigelser.

Hver fjerde laster ned dokumenter

I tillegg finner ledere juridiske råd fritt tilgjengelig på nettstedet.

I følge Ledernett.no sin statistikk er dette dokumenter som ledere har behov for. Mer enn hver fjerde bruker benytter muligheten til å laste ned et eller flere dokumenter.

-- Mange ledere i mindre foretak har ikke tilgang til juridiske fagpersoner i selskapet. Da kan selv de enkleste dokumentene bli en kostnad man ikke tar seg råd til. Derfor er det ekstra hyggelig at vårt tilbud kan hjelpe dem, sier Sten.