EDB ErgoGroup blir NSI-partner

EDB ErgoGroup blir NSI-partner

EDB ErgoGroup er som Norges eneste it-selskap valgt som Microsoft National System Integrator-partner.

Det innebærer at EDB Ergogroup får være del i et verdensomspennende som Microsoft etablerte for å støtte og videreutvikle partnere som er spesielt strategiske innen hvert lokale marked.

Størst på Sharepoint

Microsoft har gitt selskapet en pris for fremragende arbeid innenfor SharePoint. EDB Ergogroup er en av tre nordiske NSI-partnere Microsoft har valgt å satse på innenfor dette området.

- Dette er en solid fjær i hatten for det 1200 personer store konsulentmiljøet i EDB ErogGroup og en god dokumentasjon på kompetansen og leveransekraften konsulentenheten vår besitter innenfor Sharepoint, sier Hans -Henrik Merckoll, konserndirektør for Consulting i EDB ErgoGroup.

Største leverandør

EDB ErgogGroup var nominert blant flere andre i konkurransen om prisen. I sin begrunnelse skriver Microsoft at EDB ErgoGroup tildeles prisen som en anerkjennelse av selskapets engasjement for å etablere Sharepoint som den beste plattformen for internett- og samhandlingsløsninger. Det pekes også på at EDB ErgoGroup er dobbelt så store som neste norske Sharepoint-leverandør basert på norske ressurser.

Totalt har Microsoft 93 NSI-partnere i verden.