EDB Ergogroup får svensk bankautomatavtale

EDB Ergogroup får svensk bankautomatavtale

EDB Ergogroup får ansvaret for tjenester knyttet til 2800 svenske bankautomater i en ny avtale med Bankarnas Automatbolag.

EDB Ergogroup overtar ansvaret for tjenester relatert til Bankarnas Automatbolag (BAB) og selskapets 2800 bankautomater i Sverige, opplyser selskapet. Kontrakten vil ha har varighet på sju år.

Bankarnas Automatbolag er et selskap etablert av Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, SEB og Swedbank. Bolaget skal overta bankenes automater og tilby automattjenester til kortkunder. Automattjenestene inkluderer uttak, innskudd og andre bankdefinerte kundetjenester.

- Dette er en strategisk viktig avtale for EDB ErgoGroup. Sverige er et av våre viktigste satsingsområder, og denne avtalen skaper et solid fundament for lønnsom vekst innenfor bank- og finanssektoren, sier Terje Mjøs, konsernsjef i EDB ErgoGroup.

EDB Ergogroup-konsernet har sine om lag 10 000 ansatte en årlig omsetning på nærmere 13 milliarder kroner. Selskapet har hovedkontor i Oslo, og har i tillegg 135 kontorer i 16 land verden over.