EDB forlenger avtale

EDB forlenger avtale

EDB Business Partner har fått fornyet tillit hos svenske Green Cargo. Det gir det neste året inntekter på 43 millioner kroner.
Green Cargo forlenger driftsavtalen med EDB Business Partner. Det gir EDB driftsinntekter det neste året på rundt 43 millioner kroner, opplyser selskapet i en pressemelding.

Green Cargo og EDB har nå forlenget kontrakten med ett år frem til 1. juli 2005 med opsjon om ytterligere ett års forlengelse.

Avtalen omfatter drift og kommunikasjonsløsninger for Green Cargos virksomhet i Sverige.

- Avtalen innebærer at vi trygger vår omsetning også i det svenske markedet, sier konsern- direktør John-Arne Haugerud i EDB.

Green Cargo utvikler og leverer logistikkløsninger for jernbane rettet mot det svenske og internasjonale markedet. Selskapet har 3-500 ansatte på over 100 ulike lokasjoner og tilbyr distribusjon av gods i ende-til-ende leveranser.

EDB har hatt en toårsavtale om leveranse av drifts- og kommunikasjonsløsninger for Green Cargo. EDB leverer gjennom det heleide svenske selskapet EDB IT Drift. Avtalen omfatter i tillegg tjenester for helpdesk, printløsninger og applikasjonsforvaltning der EDB har Capgemini som underleverandør.