EDB vil ekspandere

På årets CeBIT vil du finne EDB Fellesdata, profilert under navnet EDB Bank & Finance. De skal promotere seg i hallen for bankteknologi og finansielle tjenester.
Salgssjef og initiativtaker til årets CeBIT-stand, Nils Gunnar Svanes, forteller at de på årets CeBIT vil gi besøkende et godt innblikk i hva EDB gruppen kan tilby bank og finans-segmentet i Europa

-- Vi forventer en økt oppmerksomhet om oss og våre produkter når vi er til stede på verdens største it-messe. Det vi på CeBIT i første rekke fremhever er et system for bedriftsutlån, SysCon Lending System, og en løsning for bedriftsbetalinger, Nettbedrift, men også andre produkter og tjenester fra Fellesdata vil man kunne få informasjon om, forklarer Svanes.

SysCon Lending System har vært markedsført og solgt i snart 10 år i Europa og er det produktet i Fellesdata som har flest kunder utenfor Norges grenser.

-- Våre mål med årets deltakelse på CeBIT er at vi vil gjøre EDB-navnet mer kjent samt at det europeiske markedet skal få øynene opp for at gode bank og finans-produkter også leveres fra Norge.

-- Ettersom CeBIT trekker besøkende fra absolutt hele Europa føler vi at denne utstillingen er et godt utgangspunkt for å nå våre mål. Flere av våre produkter er frittstående applikasjoner som kan installeres og tas i bruk hvor det enn måtte være, uavhengig av for eksempel at Fellesdata har fysisk tilstedeværelse i det aktuelle området, fortsetter Svanes.

Svanes poengterer at markedet for it de siste årene har vært preget av lav investeringslyst, men at maskin- og systemparken uansett stadig blir eldre og mer umoderne. Så de har stor tro på betydningen av å holde en god profilering også i disse ulvetider.

-- Synliggjøring på CeBIT er et viktig slikt tiltak, understreker Svanes.