EET Nordic Group med ny avtale

EET Nordic Group med ny avtale

EET Nordic Group får distribusjonsrett for reservedeler fra Printronix and Tally Genicom.

EET Nordic Group har nå fått distribusjonsrett på reservedeler til Printronix and Tally Genicom, melder selskapet i dag. Distrubutøren, som er den største innen sitt felt i Europa, leverer reservedeler til skrivere, servere og pcer i 16 land.

- Vi er veldig fornøyde med vår avtale med Printonix and Tally Genicom. Vi kan nå imøtekomme forespørsler fra våre kunder med kort leveringstid og høy service-grad, sier Bjørn Berg, administrerende direktør i EET Norge, i en pressemelding.

- Vi vet at leveringstid er kritisk for våre reservedelskunder.

Har utmerket seg

- Vi er glade for å signere en kontrakt med EET Nordic Group, som har utmerket seg i reservedelsmarkedet, sier René Baars ved Printonix and Tally Genicom i presseskrivet.

- Dette betyr at våre kunder vil få et høyt servicenivå og god tilgjengelighet på våre produkter. Vi er sikre på at våre kunder vil sette pris på denne servicen.

Bjørn Berg forteller selskapet de siste år har vært svært fokuserte på å utvikle porduktproteføljen av reservedeler innen kjente merker.

- Dette gjør vi for å kunne tilby forhandlerne en "one stop shop", slik at de slipper å søke rundt for å få tak i reservedeler.