EET Nordic sluker deler av Sandberg

EET vil utvide sin produktportefølje og tar en solid eierandel i danske Sandberg. Nå skal Sandberg ut i Europa sammen med sin nye beiler.

Sandberg har gjennom de siste tyve årene utviklet et sterkt varemerke gjennom fokus på detaljhandelssegmentet. EET Nordic vil utvide sin produktportefølje, og opplyser i en pressemelding at de ser stort potensial i det fremtidige eierskapet i Sandberg.

Det er primært i det danske markedet Sandberg har oppnådd store markedsandeler, og Sandberg ønsker å bevege seg ut i verden. EET-konsernet er representert med lokale salgskontorer i ni land, og selskapene ser for seg en betydelig omsetningsvekst i Sandbergs produkter på kort tid.

Tilbehør for alle penga

Etter 1. mars i år vil norske forhandlere kunne kjøpe Sandberg-produkter hos Despec Supplies, EET Nordic og tCom. Sandberg selger tilbehørsprodukter under varemerket Sandberg i mange kategorier, som for eksempel usb-huber og webkamera.

Ifølge EET Nordic passer detaljhandelskonseptet til Sandberg svært bra med EET Nordics egne varemerker som MicroMemory, MicroStorage og MicroBattery.

Størrelsen på den omsatte aksjeandelen og summen EET Nordic måtte betale, er ikke offentliggjort.