EMC henter nye hoder

EMC henter nye hoder

Kristian Heim og Helge Fjelberg tiltrer hver sin direktørstilling i EMC.

EMC Norge utvider staben med ansettelsen av to nye direktører. Kristian Heim tilsettes som direktør for Technology Solutions, mens Helge Fjelberg er ansatt i nyopprettet stilling som salgsdirektør for Norge og Island.

- Med disse nyansettelsene tilfører vi organisasjonen bransjeledende kompetanse som matcher våre høye ambisjoner. Den siste tiden har EMC vunnet flere prestisjetunge kunder og leveranser, med Kristian Heim og Helge Fjelberg med på laget kan vi fortsette arbeidet med å realisere det store potensialet som ligger i EMCs portefølje, sier Jul Johansen, administrerende direktør i EMC Norge i en pressemelding.

Kristian Heim er utdannet sivilingeniør fra University of Colorado, med ”Electronics & Computer Engineering ” som hovedfag. Heim kommer fra Dell, hvor han var leder for Advanced Solution Group og hadde ansvar for dataromløsninger, inkludert blant annet server, lagring og nettverk. Heim var tidligere teknisk og kommersielt ansvarlig for alle Enterprise-produktene til Dell. Han har jobbet for Microsoft i Seattle, blant annet som ansvarlig for QA av Microsoft.net-plattformen, og har lang fartstid fra Birdstep både i USA og Norge.

Som direktør for Technology Solutions får Kristian Heim ansvaret for teknisk salg og implementering av løsninger i Norge.

Helge Fjelberg tiltrer i rollen som salgsdirektør for Norge og Island. Fjelberg kommer fra HP, hvor han var Country Manager for ESSN (Enterprise Server, Storage & Network) med et team på 60 medarbeidere. Han har 13 års fartstid fra HP, og har tidligere jobbet i Skrivervik Data.

Fjelberg får ansvar for alt salg i EMC, med hovedfokus på å videreføre den imponerende veksten EMC har hatt de siste årene, både gjennom organisk vekst og i samarbeid med partnere.

IKjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!