EMC tar markedsandeler

EMC tar markedsandeler

EMC befester sin posisjon som verdens ledende leverandør av eksterne lagringssystem i andre kvartal i år. Det viser nye rapporter fra analysefirmaene Gartner Dataquest og IDC.
Dette er fjerde kvartal på rad at EMC øker sin markedsandel, målt mot tilsvarende kvartal året før, ifølge en pressemelding. Ifølge Gartner, er EMC størst i det globale markedet for lagringssystemer med en markedsandel på 23,1 prosent i andre kvartal, og en markedsandel på 23 prosent i første halvår 2004.

Tall fra IDC viser at EMC har økt sin ledelse i markedet for eksterne RAID disk lagringsløsninger og har nå en ledelse på nærmeste konkurrent med 5,3 prosent. Også innen nettverkslagring har EMC økt sin markedsledelse og har nå en andel på 28,3 prosent. -Våre kunder fokuserer i økende grad på integrerte løsninger som vil hjelpe dem å løse forretningskritiske oppgaver. Vår sterke posisjon i markedet er et resultat av vår brede portefølje av ledende lagringsplattformer, kombinert med god programvare og tjenester, sier administrerende direktør Per Yngland i EMC Norge.