Ementor ansetter folk igjen!

Ementor ansetter folk igjen!

Hvis du vil kan du søke ny jobb hos Ementor Norge. De har en jobb til deg, men ingen klart definerte stillinger.

Norges største it-forhandler, Ementor, søker etter nye kloke hoder. I en stor annonsekampanje oppfordrer selskapet it-interesserte til å søke jobb i Ementor. Men selskapet har ingen ledige stillinger.

- Dette er en blanding av en stillingsannonse og en profileringsannonse. Vi vokser, som tittelen av annonsen viser, og er ute etter nye folk. Men vi har ingen konkrete ledige stillinger vi skal fylle opp, sier Karine Mathiesen, kommunikasjonssjef i Ementor, til Computerworld.no.

Kanskje fem, kanskje 20

Ementor lurer på om "DU vil være en del av Nordens mest sertifiserte IT-selskap?". Selskapet søker ifølge annonsen kompetanse i alle fire de fokusområdene som føres, it-plattform, sikkerhet, nettverk og kommunikasjon, og produktivitet og samhandling.

- Det er ikke sikkert hvor mange vi skal ansette. Avhengig av hvem som søker kan det bli 10 eller 20, kanskje enda flere. Men det kan også bli fem, sier Mathiesen.

Annonsen har ikke en søknadsfrist, men oppfordrer interesserte å søke hvis de tror de passer i selskapets profil. Ifølge Mathiesen er kampanjen ikke et forsøk på å komme en stadig vanskeligere kamp om de gode hodene i forkjøpet.

- Vi er generelt ute etter bra kompetanse. Selskapet vokser og vi ønsker å ansette flere. Men det er ikke slik at vi tror kampen om kompetanse er såpass tøff at vi må være i forkant med å hente inn folk, sier hun.

Har sparket mange

Ementor har de siste årene ikke vært kjent for ansettelser, snarere tvert imot med flere runder nedskjæringer og oppsigelser. Ifølge Mathiesen er det derimot feil å konkludere at selskapet nå har kommet i en ny fase.

- Vi har ansatt nye folk kontinuerlig, og har hatt stillingsannonser i både lokal- og riksdekkende medier. Det er ingen dramatikk i dette. Denne annonsen er også en profileringsannonse, sier Mathiesen.

I og med at annonsen akkurat har blitt publisert, kan Ementor ikke si noe om responsen.

Les også: Hodejegerne sirkler rundt Ementor

Les også: Fem måneder for Ementor-oppsagte