Ementor populær hos IBM

Ementor Norge er kåret av IBM til årets forretningspartner for 2005. I tillegg fikk Ementor også prisen som beste Unix- og lagringspartner.

Ementor har partnerstatus hos IBM som IBM Premier Partner, og til tross for et hardt år med røde tall, har Ementor i hvert fall gjort IBM fornøyde.

 

Ementor har ifølge en pressemelding hatt fokus på sertifiserte konsulenter og salgskonsulenter som besitter spisskompetanse på IBM. Demo-senterne i Oslo og Stavanger har også vært en hit.

 

For å tilby kundene mulighet til å teste ut applikasjoner og løsninger, har Ementor bygd sentrene for å vise både virtualisering av servere og lagring og forskjellig integrasjon med andre produsenters løsninger.

 

- Høsten 2003 valgte Ementor å satse på IBM som en av sine utvalgte strategiske partnere i Norge. I denne satsingen fokuserer Ementor sterkt på kompetanse og løsninger på sentrale områder for IBM, spesielt Intel og Unix servere, lagringsløsninger og programvare. Nå er det grunn til å fastslå at vi langt på vei til å lykkes, sier IBMs Jan Einar Bruun, Country Manager BPO, Norge.