Ementor vant driftsavtale med Total E&P

Ementor og Steinar Sønsteby har signert en avtale med Total E&P Norge som omfatter drift av selskapets it-systemer. Avtalen har en varighet på tre år og en verdi på 40 millioner kroner.
Ementor vil gjennom avtalen sørge for on-site drift av alle Total Norges it-systemer - oppgaver som dekker alt fra helpdesk og support til gjennomføring av prosjekter og rådgivingstjenester. Avtalen omfatter driftsbistand til både administrative støttesystemer og forretningskritiske applikasjoner og er en videreføring og utvidelse av tidligere inngått samarbeid.

- Vi valgte Ementor basert på en grundig teknisk evaluering og den erfaring vi har med Ementor som driftspartner. Selskapet leverer solid kompetanse innenfor alle de områder og funksjoner vi ønsker ekstern it-bistand til, sier IT sjef Audun Ringen i Total E&P Norge.

- Total Norge er en spennende og krevende samarbeidspartner, som vi setter stor pris på å fortsette å levere tjenester til. Vi ser nå at Total Norge i større grad enn tidligere benytter seg av Ementors tjenestespekter, noe som viser at Ementors bredde er sentral hos flere av våre kunder, sier administrerende direktør Steinar Sønsteby i Ementor Norge.