En kilo gull i førstepremie

En kilo gull i førstepremie

Den årlige norske spillkonkurransen OsloLAN holdes i dagene 30. september til 3. oktober i Valhall i Oslo. Der konkurrerer norske og utenlandske lag om førstepremien på en kilo gull.
Det konkurreres i lagspillet Counter-Strike, et populært antiterroristspill som har flere millioner spillere verden over.

Minneprodusenten Kingston Technology sponser det norske topplaget Clan excellence (xlnz) med blant annet lynraske HyperX minnemoduler for å sikre høyest mulig ytelser i klanens seks spesialbyggede pc-er.

- Vi setter stor pris på Kingstons støtte, og skal vise oss tilliten verdig i konkurransen på OsloLan og etterpå ved World Cyber Games i San Francisco, sier Stian Johansen aka Morpheus som er lagleder for klanen og initiativtaker til den nyopprettede nasjonale ligaen for elektronisk sport, NESL (Norwegian e-Sports League).

- Det er en glede for Kingston å kunne bidra til at en norsk klan tar opp konkurransen på internasjonalt plan med de ledende klanene, sier Jan Terje Kleiven som er ansvarlig for Kingston i Norge.

Man regner med at det er ca 300.000 dataspillentusiaster i Norge.