En milliard gsm-brukere

En milliard gsm-brukere

Det er snart en milliard gsm-brukere i verden. Rekorden vil bli feiret og gjort kjent under 3Gsm World Congress som nå pågår i Cannes i Frankrike.
CANNES: Under 3Gsm World Congress vil organisasjonen Gsm Association offentliggjøre at det er signert en milliard kunder til det digitale mobilsystemet, som i fjor hadde ti års jubileum.

For å feire at vi passerer en milliard gm-kunder har Gsm Association laget en stor kampanje som vil gå utover året. Kampanjen fokuserer på den suksessen utbredelsen av Gsm har hatt, samt at de vil vise hva tredje generasjons mobiltelefoni via umts er god for.

Det sies også at organisasjonen i løpet av året vil begynne å vise fram ukjente sider av fjerde generasjons mobiltelefoni, som vil bli kommersialisert i løpet av fem år, dersom vi skal tro mobilekspertene som nå er i Cannes.

Den omfattende kampanjen skal distribueres i nært samarbeid med de viktigste og største aktørene i den internasjonale mobilbransjen; Gsm Americas, UMTS Forum, Alcatel, Ericsson, Nokia, Nortel Networks og Siemens.