Endelig oppkjøp av Arcsight

Endelig oppkjøp av Arcsight

HP har satt sluttstrek for oppkjøpet av sikkerhetsselskapet Arcsight.

HP har fullført oppkjøpet av sikkerhetsselskapet Archsight til den nette sum av 8,68 milliarder kroner, melder v3.co.uk.

Arcsight leverer programvarer og sikkerhetssystemer for store bedrifter og myndigheter, og selskapets sikkerhetsportefølje vil bli integrert i HPs programvare for it-drift.

- I en verden hvor perimetersikkerhet ikke lenger er nok trenger bedrifter denne helhetlige fremgangsmåten for å sikre deres nettverk, applikasjoner og sensitive data, sier Arcsights toppsjef Tom Reilly til v3.co.uk da planene om oppkjøpet først ble offentliggjort i september i år.

- HP vil kunne tilby en integrert sikkerhetsplattform som leverer bredere synlighet, dypere kontekst og raskere opprydning av sikkerhets- og risikohendelser til alle deler av bedriften.

Selskapet har også nylig sluppet en rekke sikkerhetsoppdateringer, skapt for å håndtere interne sikkerhetstrusler.

Arcsights verktøy vil gjøre det mulig for bedriftskunder å benytte mer kontekst ved drift og sikkerhetshendelser, mens planlegging og håndtering av risiko forbedres.

Overtakelsen av Arcsight er det siste i en lengre rekke oppkjøp for HP i 2010, og tidligere i år har selskapet blant annet kjøpt opp Palm og 3Par.