Engelsk VM-seier gir pc-rabatt

Engelsk VM-seier gir pc-rabatt

Toshiba lover en rabatt på hele 66 prosent på sine bærbare pc-er, hvis England blir verdensmester i fotball.

Toshiba frister med høye rabatter for kjøpere som gambler på engelsk suksess i årets fotball-VM. Selskapet lover å slå av hele 66 prosent av prisen hvis laget fra fotballens hjemland går helt til topps.

 

Toshiba er en av sponsorene i VM-sluttrunden og har allerede markert seg med en fotballinspirert bærbar pc. Eksemplaret er utført i gull med motiv av VM-pokalen, og selges i Japan i et begrenset antall.

 

Selskapets nyeste salgsstunt gjelder fotball- og datagale engelskmenn som tør å gamble. Rabatten får man på bærbare Toshiba-pc-er som er kjøpt før 9. juni, datoen hele VM starter. Pc-en er utstyrt med Intel Centrino Duo. Samtidig skal man registrere sin nye pc på selskapets britiske websider, Toshiba.co.uk/66.

 

 Sist i 1966

 

Vinner England hele turneringen, vil de registrerte få tilbake 66 prosent av kjøpesummen. Der betyr at de for en pc på 10.000 kroner får de tilbake 6.600 kroner, og betaler altså bare 3.400 kroner.

 

Tanken bak 66 prosent rabatt er at Englands siste seier i VM var i 1966.

 

Kunder som velger denne løsninger bør ha is i magen. Ifølge bookmakerne er det Brasil som vinner. Men det engelske laget holder faktisk en god andreplass på mange tippetjenester.

 

Sjekk oddsene for alle lag her.