To enkle steg for bedre flyt i Windows 7

To enkle steg for bedre flyt i Windows 7

BRUKERTIPS: Microsoft Windows 7.

Tester viser at Windows 7 yter mye bedre enn forgjengeren på eldre maskinvare. Til tross for dette vil mange eldre pc-er slite med å finne flyten på det nye operativsystemet.

Er du en av dem som har installert/oppgradert til Windows 7, men opplever at det grafiske brukergrensesnittet yter dårlig, kan du forsøke disse to tipsene. Merk at formålet med dette tipset er å bevare mest mulig av Aero-temaet, samtidig som ytelsen økes. Hensikten er ikke å skru av Aero totalt for økt ytelse.

Tips nummer én: Høyreklikk på Skrivebordet og velg Tilpass. Trykk deretter på Mine temaer for å tilpasse temaet du har valgt. Klikk på Vindusfarge og sørg for at Windows Aero er valgt fra nedtrekksmenyen. Fjern haken som står i sjekkfeltet for Aktiver gjennomsiktighet.

Tips nummer to: Trykk på Start-knappen, høyreklikk på ikonet for Datamaskin og velg Egenskaper. Fra kolonnen til venstre, trykk på Avanserte systeminnstillinger. Sjekk at arkfanen som heter Avansert er valgt. Hvis ikke, velg den og trykk på knappen som heter Innstillinger... Fra vinduet som spretter opp, merk av for Animer vinduer ved minimering og maksimering. Trykk på OK for at innstillingene skal tas i bruk.

NB! Kjører du Windows Vista? Disse tipsene gjelder under dette operativsystemet også.