Enklere projektor-bruk

Enklere projektor-bruk

Edimax med kombinert projektor-server og trådløs basestasjon

En presentasjonsseanse kan fort bli uryddig om det er mange pc-er som skal koples til og vise presentasjon over samme projektor. Eller en utfordring for ressurser, oversikt og sikkerhet om usb-minnepinnene blir mange.

Edimax lanserer en projektor-server, som best kan beskrives som en trådløs basestasjon dedikert for å hente og vise fram presentasjoner og filmer fra nettverket. Målet for visningen kan være både en projektor, visningspanel eller tv. Innholdet vises uten at man må kople til en pc eller videoavspiller direkte til projektoren.

Enheten settes opp via et web-grensesnitt, og sikkerheten for innholdet ivaretas gjennom kryptering opp til WPA2. For å unngå slurv med å sette opp denne sikkerheten, støttes sikkerhetsoppsett via én enkel trykknapp. En gevinst er også at deltakerne i presentasjoner også kan bruke enheten som en vanlig trådløs basestasjon for å kople sine egne bærbare pc-er til nettverket.

Produkt: Edimax WP-S1100 Wireless 11n Projector Server
Leverandør: Edimax
Distributører: CBK telecom
Veil. utsalgspris: 2250,- (inkl. mva)
Salgsargument: Enkel trådløs løsning for å gjøre projektorbruk mer effektiv og bedre utnyttet.
Teknisk: WLAN 802.11n-trådløs enhet, 10/100 ethernet-kabelgresensnitt, støtter videoformatene MPEG1, MPEG2, MPEG4, WMV9, H.264, web-administrasjon, fjernkontroll, vga, hdmi, WEP64/128 og WPA2-kryptering, Dynamic Login Codes (Session Login Code), Wi-Fi Protected Setup (WPS).
Tilgjengelig: Nå.