- Enormt viktig at Microsoft lykkes

- Enormt viktig at Microsoft lykkes

Nå kommer Windows Phone 7, lanseringen analytikerne tror kan bli avgjørende for Microsofts fremtid.

Dagens slipp av Windows Phone 7 blir karakterisert som meget sentral og, ifølge analytikerne, avgjørende for Microsofts fremtid.

Den amerikanske programvaregiganten føler presset etter Apples suksess med Iphone, og har dessuten merket fremveksten av gode alternativer som Googles Android og Blackberry.

- Meget viktig

- På en skala fra én til ti vil jeg poengsette dagens lansering som 11 hva gjelder viktighetsfaktoren. Lanseringen er dessuten meget viktig for Microsofts fremtid som selskap

Microsoft må nå bevist at selskapet er i stand til å foreta en helomvending etter nedturen med Windows Mobile. Men de veletablerte rivalene har allerede fått et stort forsprang, så noen enkel utfordring blir det neppe.

- Toget gått

- Personlig tror jeg toget har gått for Microsoft. Windows Mobile har etterlatt seg en sur smak i folks munn. Å forsøke seg med Windows Phone 7 kommer til å bli meget vanskelig, spesielt med tanke på hvor populære Iphoneo g Android er, påpeker Zeus Kerravala i analyseselskapet Yankee Group Research ifølge avisen.