2C Change kjøpt opp

2C Change kjøpt opp

SAP-huset 2C Change er kjøpt opp av tyske Itelligence.

I fjor høst utvidet det danske SAP-konsulenthuset 2C Change tilstedeværelsen på det norske markedet gjennom oppkjøpet av Share Consulting.

Nå er det Horsens-baserte selskapet selv kjøpt opp av et større selskap. Det tyske selskapet Itelligence er tilstede i 18 land, og får med oppkjøpet av 2C Change en samlet stab på mer enn 2000 ansatte.

- Det er med stor glede at vi kan kunngjøre at vi i dag har inngått salgsavtale med Itelligence. Dette er en stor milepæl i 2C Changes' historie og avgjørelsen er tatt med sikte på å skape de beste mulighetene for både kundene og vår videre utvikling, heter det i en uttalelse på selskapets hjemmeside.

Fortsetter som før

I pressemeldingen fremgår det også at 2C Change selv ikke har hatt oppkjøp som et mål, men at ledelsen mener de to selskapene "deler visjon, kultur og filosofi".

- Vi kjenner Itelligence svært godt og vi har tidligere samarbeidet med selskapet på internasjonale kundeprosjekter. Ved å bli en del av Itelligence kommer vi til å stå enda sterkere overfor internasjonale kunder, og kan blant annet tilby assistanse i forbindelse med utrullinger som følge av vår lokale tilstedeværelse i mange land. Vi får i tillegg tilgang til et større nettverk med kompetanse og kan derfor tilføre våre kunder merverdi i forbindelse med den rådgivning som vi tilbyr, heter det i uttalelsen.

Den danske ledelsen vil fortsette som før. De opprinnelige partnerne i 2C Change eier fortsatt en større andel av virksomheten, og alle ansatte vil beholde sine nåværende stillinger.

Enterprise