50 grunner for å bytte til Mac

50 grunner for å bytte til Mac

Hvorfor velger erfarne Windows-brukere å skifte beite? Bloggeren og programlederen i TechTV, Chris Pirillo, har kommet ut av skapet.

Pirillo har tatt bryderiet med å sette seg bak en pc og har skrevet ned alle grunnene han funnet på om hvorfor det er fornuftig å skifte fra Windows til Mac OS X.

- Microsoft gjør en del utrolige ting - veldig utrolige ting. Mitt valg, derimot, for operativsystem på desktop er ikke lenger Windows, det er Mac OS X. Pøh. Det er ikke lett å innrømme det i all offentlighet, skriver Pirillo på bloggsiden sin.

Pirillo er en profilert tekno-analytiker som jobber i amerikanske TechTV og har en godt lest blogg. Etter hans "konvertering" til Mac har han kommer frem til hele 50 grunner til å skifte operativsystem.

Her er noen av de viktigste:

- Windows fremtid baseres mer på store selskaper enn hjemmebrukere

- Strømforsyningen på Macbook er fantastisk. Hver gang lokken stenges slår den seg av, og hver gang den løftes slår den seg på igjen - rask! Dette fungerer i alle fall 99 av 100 ganger problemfritt.

- Det finnes flere interessante, anvendbare, vakre og billige program til Mac OS X. Den som fremdeles tror at det ikke finnes programvare for Mac, har helt enkelt ikke gjort leksa si.

- Mac programmene er lett å installere og avinstallere. Rydding kan skje med AppZapper.

Se hele listen over de 50 grunder på Pirillos blogg .

Enterprise