Aksje-kjøp via iPhone

Aksje-kjøp via iPhone

Første norske iPhone-program for å kjøpe aksjer.

Internettmeglerhuset Nordnet Norge har lansert det som angivelig er den første norske applikasjon for aksjehandel via iPhone.

Applikasjonen ble sluppet ut på markedet i Sverige for en måned siden, og der er den blitt en kjempesuksess, ifølge Nordnet Norge. Så langt er programmet blitt lastet ned over 5000 ganger i Sverige.

For noen få dager siden kom applikasjonen også i en norsk versjon.

Kjøpe og selge aksjer og fond

I applikasjonen kan man følge aksjemarkedet, få oversikt over sin konto og sine aksje- og fondsplasseringer samt kjøpe og selge aksjer og fond.

Sikkerheten har blitt prioritert i utviklingen og har samme type kommunikasjonskryptering som finnes i Nordnets øvrige tjenester, heter det i pressemeldingen fra leverandøren.

- Flere og flere banktjenester flyttes inn i mobilen. I dag kan telefonen i prinsippet erstatte hele den vanlige nettbanken. Som aktiv sparerer og investor sitter man ikke ved datamaskinen 24 timer i døgnet, men nå er det mulig å holde seg oppdatert på det som skjer i markedet og med sparepengene uansett når og hvor du er, sier Anders Skar, som er daglig leder i Nordnet Bank.

En demo av aksje-applikasjonen kan du se her .

Programmet for aksje- og fondshandel kan lastes ned gratis hos App Store via denne linken. Du finner også programmet på App Store ved å bruke søkeordet «Nordnet».

For å kunne bruke programmet, må du gå til Nordnets websider og registrere deg som kunde, en prosess som også innebærer en del papirarbeid og legitimering som tar noe tid. Derfor har vi ikke fått prøvd iPhone-applikasjonen ennå.

Enterprise