Apple viser oss fremtiden 11. juni

Apple viser oss fremtiden 11. juni

Selskapets årlige utviklerkonferanse er kunngjort. Her kan trolig iOS 6 bli lansert.

Apple Worldwide Developers Conference vil gå av stabelen fra 11. til 15. juni ved Moscone West-senteret i San Francisco, melder Apple i en pressemelding.

- Vi har lagt opp til en helt fantastisk WWDC i år, og vi gleder oss til å dele siste nytt om iOS og OS X Mountain Lion med utviklerne, forteller markedssjef i Apple, Phil Schiller, i pressemeldingen.

På utviklerkonferansen vil utviklere lære om fremtiden til iOS og OS X slik at de kan bygge nye apper til disse plattformene. Under WWDC vil det også bli holdt over 100 tekniske seminarer av Apples ingeniører, i tillegg til at Apple Design Awards vil bli avholdt, der de mest enestående appene fra det siste året vil bli presentert.

Lanserer nye produkter

WWDC pleier å få mye oppmerksomhet i media, først og fremst fordi Apple har pleid å avduke iPhone-nyheter på åpningsdagen av arrangementet. Frem til i fjor var dette stedet hvor nye iPhone-modeller ble avduket. I år er det mer usikkert om det vil skje, ettersom Apple ikke lanserte iPhone 4S før utpå høsten i fjor. Det er mer sannsynlig at iOS 6 vil vises frem.

Billettene til WWDC pleier å gå unna som varmt hvetebrød - i fjor ble den utsolgt på 12 timer. Så vær rask om du ønsker å delta. Det er heller ingen billig affære, bare billetten til konferansen koster 1600 dollar, drøye 9000 kroner. Du kan lese mer på Apples nettsider her.

Nå som årets WWDC er kunngjort, kan vi forvente oss en flom av rykter om hva Apple kommer til å lansere. Apple TV, nye hybrid-Mac-bærbare, brødrister-kjøleskap - mulighetene er mange! Hva tror du vil bli vist frem?

Les om:

Enterprise