Bedre Office-støtte i iWork for iPad

Bedre Office-støtte i iWork for iPad

Versjon 1.2 av iWork lansert med flere nye funksjoner.

Apple la i går ut en oppdatering av iWork for iPad som blant annet tilbyr bedre filstøtte for Office-dokumenter og muligheten til å lagre filer på iDisk.

I versjon 1.2 av regnearkprogrammet Numbers og presentasjonsprogrammet er det nå mulig å lagre filer i henholdsvis Excel-formatet og Powerpoint-formatet. Tidligere var det bare mulig å åpne filer laget med Microsoft Office, men ikke lagre dem i det formatet.

Pages 1.2 har dessuten fått ordtelling og muligheten til å åpne tekst-vedlegg fra Mail. Alle de tre iWork-applikasjonene har dessuten fått bedre ytelse, skriver Macworld.se.

Ellers er det blitt mulig å overføre dokumenter til og fra iDisk, noe som gjør det enklere å kopiere filer mellom ulike datamaskiner. iDisk krever et MobileMe-abonnement, men ifølge Apple skal det også være mulig å overføre filer til servere som kjører WebDAV.

iWork 1.2 består av Pages, Numbers og Keynote. Programmene lastes ned separat og koster 55 kroner per stykk. Oppdateringene er gratis for eksisterende eiere.

Det har for øvrig gått rykter om at iWork også kommer til iPhone. Når eller om dette faktisk skjer vet vi ingenting om.

Les om:

Enterprise